Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agility 11.03.07

11. 3. 2007

KONEČNĚ je zase AGI. Nebo aspoň tuto neděli bylo, tak doufám, že bude i příští. Už jsem byl celej nevyběhanej, protože panička se mnou nic nedělá a jen se válíme doma. Na žádný výlety nechodím, na flyball už vůbec ne, a tak.:-))) Všichni samozřejmě pochopili, že to ftip.:-))) Panička se mi samozřejmě věnuje a vymejšlí mi všelijaký náhrady za tréninky AGI. 

Na dnešek bylo nahlášeno spoustu pejsků, takže jsme byli rozděleni do 6 skupinek po hodince cvičení. Byly 2 hodiny pro začátečníky, 3 pro pokročilý (v těch jsem už i já) a 1 pro závodící (tam bych se taky jednou rád dostal). V začátečníkách je pejsek - kříženec Parson Russell teriéra a bígla a jmenuje se stejně jako já. Jen se jinak píše - Mikey. Když se na mě přišel podívat, bylo trošku těžký odvolat Mikeyho od Majkyho.:-) Ale povedlo se. Panička ale říká, že se jí to víc líbí psaný po našem, proto se taky tak píšu.:-)))

Protože povrch pořád klouže byly dneska jen takový lehký sekvence, aby paničky nemusely tolik běhat. No, možná to platilo pro ostatní, ale pro mojí teda rozhodně ne.:-))) Běhat musela stejně jako vždycky a protože nemohla mít kopačky (Eva zakázala kvůli zničení trávy), absolutně mě nestíhala. Což teda není nic nového, ale v těch kopačkách je přeci jen trošku rychlejší.

Krásně jsem si zaběhal (ač mi to panička kazila jak mohla) a už se moc těšim na příští trénink.

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář