Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agility 14.01.07

14. 1. 2007

Dneska jsme byli zas po 14 denní pauze běhat v Komo. Od rána bylo nádherné počasí, tak jsem se těšil, jak si zaskáču a zaběhám, jenže to bych nesměl být já. Jen co jsme dorazili do Komo, začalo pěkně lejt. Všichni jsme se schovali pod stříšku a já se v duchu modlil k agi-bohu, aby zas vysvitlo sluníčko. Já chci běhat!!!!!! Naštěstí to byla opravdu jen přeháňka, i když pořádná a za chvíli bylo po dešti a my mohli jít trénovat. Nakonec vysvitlo i to sluníčko a bylo moooc krásně.

Šlo mi to nááááramně, i když panička měla občas jiný názor, celkový výsledek byl velice uspokojivý. Hlavně pro mě. Totiž, čím víc to "kazím", tím dýl běhám, protože se vracíme a běžíme ten úsek znovu.:-))) Nejsem já chytrej pejsek?!? Odpovím si sám. JSEM!!!!!:-)))

Taky jsem byl konečně vyfocen, takže si fotky z dnešního tréninku můžete prohlédnout v galerii Agility. Jenomže panička nevzala náhradní baterky a samozřejmě foťák během krátké chvíle umřel. Ale přeci jen něco málo máme. Baterky jsou vyměněny, takže se můžete do budoucna těšit na nové fotky.

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář