Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agility 18.03.07

18. 3. 2007

Dneska byl zase (hurááá) trénink AGI v Komo. Nejdřív jsme jeli pro Arta do Jílového, protože se chudák neměl jak dostat do Prahy. Po vystoupení z auta a chvíli hrátek s Artem jsem Lucce na zahradě udělal bobek, aby si mě tam pamatovali a panička to šla sebrat do pytlíčku. Celá se styděla, ale co, bylo to venku, bylo. A pak jsme už jeli. Art byl vysazen ke mně na zadní sedačku, což jsme teda oba nesli dost těžce. Já se mačkal na dveře, protože to je MOJE sedačka a nevim, proč bych jí měl někomu půjčovat (aspoň že Art nezvrací jako Axa) a Art se cpal k holkám dopředu. Ještě, že panička není lekavá.:-) Ale za chvíli jsem si tam už na něj zvyk a hezky jsme hajali.

Po příchodu na cvičák byla teda panička docela rozladěna (no, není to úplně přesně, ale tamto se nedá použít, protože jsem slušný pejsek:-)). Na cvičáku si nějaká skupinka lidí trénovala flyball. Eva o tom vůbec nevěděla a taky z toho byla pěkně naštvaná. Nemohli jsme být ani puštěni, abychom jim nekazili trénink, ale oni k nám běhali furt. Tak, když začali běhat odběhy, panička mě už pustila, ať si tam klidně zaběhnu a ukážu těm borderkám, zač je toho Majkýsek.:-) Jenže mě zajímal můj balónek, takže byl klid. První běh se nám fakt poved (jak Eva prohlásila, panička se mi tam neměla kde plíst:-)), takže jsme to zaběhli úplně skvěle. Další už jsme se trošku šprajcli na jedný skočce a kladině, ale jinak to taky bylo super. Ovšem můj třetí běh byl přímo nezapomenutelný. ZLOMIL jsem totiž ÁČKO.:-)))) Pak se teda zlomila i panička, ale smíchy v pase. No, prostě jsem doskočil předními pacičkami na desku a ten trámek, co je po straně, to nevydržel a v půlce jsem ho zlomil. Všechny holky měly vtipný poznámky typu, že jsem přibral (což je sice pravda, ale asi tak 80dkg, takže v tom to fakt nebude). Mno, áčko bylo složeno a odklizeno z parkuru a panička volala jednomu pánovi, který měl přijít taky dneska odpoledne běhat, co se nám povedlo a jestli by byl tak hodný a vzít si sebou nářadí a spravit to. Chtěl bych mu moc poděkovat, protože být to na paničce, dopadlo by to špatně. Asi by radši kupovala nový.:-) Jen doufám, že příště už to bude v poho a budu moct zase něco zničit.:-)))

Potom už trénink probíhal v klidu a krásně jsem všechno proběh, tak jak jsem měl a panička mi to ani moc nekazila. A myslím, že je vidět i výsledek našeho běhání, je o trošku rychlejší.

Za chvíli už byl konec a šlo se domů. S Artem jsme šli kolem Vltavy, abychom nemuseli tou rozježděnou cestou od bagrů. Stavěj tam totiž cyklo stezku, takže se tam teďka nesmí autem (i když ti z flyballu tam byli autama všichni). "Omylem" jsem si hodil míček do Vltavy a šel si pro něj. A panička najednou říká: "Jé, Majky, vždyť máš mít tu nohu v suchu." No, tak to jsem už teda neměl. Ale snad to můj nařízlej polštářek vydrží a brzo se zahojí. Nesmíte to na mě ale říct paní doktorce ve Vet-Centru. Mám totiž chodit na procházky na vodítku a pouze po chodníku. Ehm, nevíte, co to je?!?:-))) A pak už jsme byli u auta a jeli domů. Odpolko jsme měli jít ještě do Stodůlek na novou hodinu AGI, ale protože mě trošku bolelo rameno a ten polštářek by přeci jen měl být v klidu (a panička šla spinkat), omluvili jsme se a dneska nešli. Ale příště už nejspíš půjdeme. Sečteno a podtrženo, dnešní den byl velice úspěsný.

Fotky z dneška nemám, ale to nevadí, určitě jich bude ještě moc a moc.

Jo, panička mi ode dneška říká Bivoj.:-)))))))))))))))))))))))))))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář