Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink slalomu - 03.02.07

3. 2. 2007

Tak, dnes jsem oficiálně začal trénovat slalom. Trénujeme u nás v parku, protože tyčky si do koberce fakt nezapíchám.:o) Vzhledem k tomu, že tréninky agi teďka asi docela dlouho nebudou, potřebovala panička vymyslet jinej program na mé zabavení a utahání. V zimě se mnou moc na poslušnostní cvičák nechodí, abych prý neseděl hodinu ve sněhu. Což je záslužné. Letos to teda zatím moc nehrozí, ale stejně je venku na hodinové leháro docela kosa. Asi si říkáte, že se na cvičáku neleží, to máte pravdu. Trošku se chodí, občas je nějaká překážka nebo aportek, ale většinu času čekám až docvičí ostatní a to je děsný nůůůďo. A když vám u toho mrzne prdelka, tak to tuplem není nic moc. Takže panička rozhodla, že je (konečně) čas začít cvičit slalom. To nám totiž bude chvilku trvat (hlavně než se panička naučí správně proplétat ty ruce:-)). Večer když přijde z práce je zatím pořád tma, takže toho zatím přes týden moc nenatrénujem, tak aspoň ten víkend.

Když jsme došli na určené místo, panička zabodala tyčky do země v takové klidnější části parku (taky nepotřebuju hned diváky, až to budu umět, tak prosim, ale teďka se nechci ztrapnit) a rozptylovala mě balónkem, aby si mohla natrénovat ty ruce (upřímně, stejně jí to moc nešlo, bude muset více cvičit) bez mého zkoumání, co to tam dělá. Když si myslela (všichni víme, co znamená myslet, chichi), že to už má zmáklý, nastoupil jsem na scénu já. Hned pochopila, že to zmáklý nemá vůbec.:-))) Ale abych jí zas tak moc nekřivdil, na pravou ruku jí to docela jde, jen ta levá je prostě víc levá.:-) Snad se to časem zlepší. Balónek byl uklizen do kapsy a byli vyndány Froliky. Mňam. Jenže, proč mi panička furt tou rukou uhejbá pryč a tak divně šikmo a říká u toho SLA-LOM? No, zkusil jsem tedy jít - hm, jít není úplně přesné, kdo mě zná, ví, že chůzi já moc neprovozuji - takže běžet za tou rukou a snažil se vzít si pamlsky. Když jsem to proběh celý, panička jásala jak kdyby vyhrále ve Sportce. Dostal jsem Frolíky, byl jsem pomazlen, což znamená, že má zas vyražený zuby a monokla:o))) a byl jsem opět posazen na začátek "slalomu". Takhle jsme to zkusili ještě párkrát (zatím stále na tu pravou ruku, kde si je jistější) a já pokaždé dostal Frolíky a po posledním i balónek. Chvíli jsme si hráli a házeli balónek, až byl zas na chvíli uklizen do kapsy a já posazen na začátek slalomu. Jenže teďka šla panička z druhý strany. Chi, to byla sranda. Vůbec nevěděla, kam má dát tu ruku, tak jsem byl odložen a panička si trénovala sama proplétání. Když už jí to celkem šlo, vyzkoušela to i se mnou. Nebylo to tak děsný, jak jsem čekal.:-) Zase jsem to párkrát proběh a nakonec dostal balónek. Myslím, že slalom bude docela sranda, takže se už těším na zítřek, až zas veme tyčky a půjdem dělat kolemjdoucím divadlo.:-))) Dokonce si mě i párkrát vyfotila, tak se můžete podívat, jakej pěknej slalom mám (jsou to tyčky na elektrický ohradník pro koně, ale účel plněj velice dobře). V akci mě zatím neuvidíte, sám to proběhnout ještě neumim, ale i toho se časem dočkáte.:-)))))))

To by jeden neřek, jak ty čtyři tyčky jednoho unavěj. Jsem z toho úplně odrovnán a utahán, takže jdu spinkat.

p.s. návod na čtyřtyčkový slalom, který nám poslala naše trenérka agi Eva, původně zpracovala Míla, naše trenérka flyballu, no není ten svět malej?!?:-)))

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář