Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jílové u Prahy - 13.-14.08.07

17. 8. 2007

Pondělí a úterý jsme trávili v Jílovým u Lucky na chatě. Dorazili jsme tam asi v půl 6 večer, "ubytovali" se a šli na kratší prochajdu, v rámci utahání Benjiho a trošku zklidnění nás dvou.:-))) A povedlo se. Prochajda proběhla v klidu, potkali jsme za plotem paničky oblíbené plemeno - australského honáckého psa a vrátili se asi za hodinku a půl domů.

Ač přes den pršelo, paničky se rozhodly, že si opečou buřta. No, ta moje teda samo dva, nenažranec. Sice jim to trošku kouřilo a chvílema to vypadalo, že to chcípne, nakonec se dřevo rozhořelo a opejkání mohlo začít. Ač jsme se všichni snažili, jak jsme chtěli, nedostali jsme ani kousek. Teda vlastně jo, chleba.:-((( Drzost. Ale ten byl nakonec taky dobrej a panička nám ho ještě namočila v tý šťávě od buřtíčků, takže to bylo skoro jako buřtík. Mňam.:-)))

Pak už teda šly paničky zcela neromanticky čučet na bednu, tak jsme aspoň zlobili a hráli si, aby z toho měly co nějmíň. Chichi. Stejně dávali nějakou americkou komedii, takže to byl zas kulturní zážitek.:-) Nejvíc jako zlobísek se projevil Benji, kterej Axe nedal chvilku pokoj a kdykoli ho chtěla panička pohladit, zakous se jí do předloktí. Takže od této chvíle to není anglický kokršpaněl, ale KOKPIT.:-)))

Když už se chystaly na kutě, vzaly nás ještě na poslední čůrání na zahradu (nějak jsem tý zahradě přišel na chuť, fakt super zařízení, ale na svojí vlastní si ještě chvíli budu muset počkat, mno nic) a Lucka říkala, že maj být dneska vidět meteority. Takže obě zíraly na oblohu a čekaly, kde co spadne. Nakonec byly úspěšné, každá viděla padat jeden "svůj" meteorit a mohlo se teda jít spát.:-))) My, protože panička opravdu není ranní ptáče, jsme spali v patře a Lucka s Benjim dole. Benji se sice chvíli tvářil, jako, že tam bude s náma, ale nakonec si přece jen dal říct a šel spát dolů. My se rozvalili na dvouposteli a chrupkali. Asi ve tři ráno jsem dole něco slyšel a musel se jít podívat, jestli je všechno v pořádku. Vypravili jsme se teda s Axou dolů po schodech, což samo, všechny ostatní vzbudilo. Dokonce někdo z nás dvou (byl jsem rozespalý, takže fakt nevim kdo) z nich tak nějak jako spadnul, takže to bylo fakt dost slyšet.:-))) Když jsme zjistili, že je vše OK, vrátili jsme se do pelíšku a chrněli až do rána. Benji vstává tak kolem osmý, což je teda na nás fakt brzo, ale asi tak v devět jsme se k němu a Lucce přidali. Ovšem panička chrněla ještě hodinu, děsný. Nakonec se teda taky vykopala z postele a mohli jsme se začít připravovat na prochajdu.

Byla naplánována tak cca 8 kilometrová trasa, protože Benji je přeci jen ještě štěndo, tak aby nebyl moc přetíženej. Tentokrát jsme to ale vzali druhým směrem, než chodíme obvykle, trošku vydráždili ovčouna Jacka (kterého všichni znáte z epizody v březnu, když kousnul Lucku do nohy), který byl za plotem a moh se vzteknout, že na nás nemůže. Ale já bych mu to zas nandal, jako minule.

Prochajda nám skvěle utekla (jestli to nebude tím, že nikdo neprchal do lesa za zvířátkama, chi), s Axou jsme se suprově tahali o klacky, Benji nás z bezpečné vzdálenosti pozoroval, paničky se kochaly výhledem do kraje (teda hlavně ta moje) a dokonce jsme potkali i bagr. Což teda nebylo zas tak super a radši jsme šli jinou cestou. Cestou k chatě jsme minuli pár pejsků za plotem a jedno leonbergří štěně, které mělo otevřená vrátka a šlo s náma hrát ven.

Když jsme dorazili zpátky, paničky si dali obídek (super nudlovou polívčičku, a já pak dostal zeleninku, kterou panička moc nepapká:-)), chvíli se jen tak relaxovalo, my většinou hajali nebo tak obecně courali okolo a pak už paničky začly balit a připravovat se na odjezd do Prahy.

Když bylo vše zabaleno a nandáno do auta, byli jsme umístěni i my. Já s Axou klasicky do kufru a Benji na sedačky. On totiž ještě v kufru neumí a nelíbí se mu tam. A ještě že tak. Na sedačkách je totiž taková ta protichlupová plachta, takže nevznikla žádná škoda, když se Benji poblinkal. Což normálně nedělá, takže mu asi něco nesedlo a prostě se mu udělalo nevolno. Panička teda zastavila na jedný postraní cestě a uklidila to. Ještě, že všude vozí pytlíky na hovínka. Jsou takový multifunkční.:-))) Když bylo uklizeno, mohli jsme jet dál. Nejdřív jsme vyhodili Benjiho s Luckou u nich doma a potom dorazili k nám domů. Byli jsme docela unavení, takže jsme s Axou zalehli a chrupkali až do večerní prochajdy a pak až do rána.

Byly to super strávený dva dny a tady se můžete podívat na fotečky a že jich je požehnaně.:-)))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář