Jdi na obsah Jdi na menu
 


NVP Interdog Bohemia Mladá Boleslav 21.07.07

22. 7. 2007

Moje panička začíná být pěkně oprsklá. Vůbec nevim, kde se to v ní bere, ale normálně si mě dovolila za tento týden dvakrát opustit. Prostě si odjela a nechala mě doma. DRZOST!!!

První prohřešek byl hnedle ve čtvrtek, kdy šla normálně ráno do práce, ale večer si dovolila nepřijít domů. A to jako vůbec. Odpoledne si teda pro mě přišel páníček a vysvětloval mi, že budu přes noc u něj, protože panička má teambuild. Sice nevím, co to je, ale vůbec to nemám rád, protože panička nemohla být se mnou. V pátek jsem byl vrácen domů a čekal, jestli se teda dneska uráčí dorazit. No, uráčila a docela i brzo, takže jsem jí odpustil a vítal jí, jako kdybych na ní vůbec nebyl naštvaný. Myslel jsem si, že jí to přešlo, ale hnedle v sobotu mi předvedla, že si asi budem muset zopáknout nějakou základní výchovu. Normálně mě opustila znova.

Vstávali jsme nekřesťansky brzo, ve čtvrt na sedm a to nás s Bojsou ještě venčil páníček, asi v půl 6 ráno, když přijel z práce, takže taky nádhera. Vzala si drze můj menší baťůžek, ale nevzala moje věci, jen svoje a normálně nás s Bojsou nechali u nás doma a oba odešli!!! Nechápu. Začínaj být nějací drzí!

Přijeli odpoledne, chvíli po obídku, i s Luckou a Benjim a rozplývali se jak to na tý výstavě bylo super a co mi zase pořídili a co mi ještě pořídí dodatečně. To jsem samo všechno odkejval, protože čím víc věcí budu mít, tím líp. A vydedukoval jsem z toho, že byli na nějaký výstavě - prý národní v MB - a že koukali na pejsky. A hlavně, že tam všechny tety, co znám, jely vystavovat ty svoje štěnítka. Jen Lucka s Benjim a Dáša od Cessy a Elišky měly trošku šmůlu. Lucka proto, že Benji si před týdnem do packy vrazil osinu, takže mu pacinu řezali a teď jí měl ovázanou a většinou hopkal po třech a Dáša, protože Eliška měla očkování staré pouze 14 dní a na všechny psí akce musí být očkování staré maximálně rok a minimálně 30 dnů, takže jí tam bohužel nepustili. Což byla vážně škoda, protože Elis je šikovná holka a výstavní postoj zvládá levou zadní a hlavně je to velká krasavice. Ale příště už to všem určo natře.:-)

Ale ostatní holky vystavovaly a všichni mrňousové se předvedli v celé své kráse. Byla tam i ségra Bertičky a obě jsou moc krásné zrzavky a taky obě dostaly VN. Ale přeci jen Bertička byla asi o malinko hezčejší, protože měla VN1.:-)

Arwenka byla ve své třídě sama a očividně se paní rozhodčí moc líbila, byla z ní přímo nadšená. A je teda fakt, že Arwenka se krásně předvedla a krásně ťapkala. Stihla i pobavit přihlížející, když se přímo uprostřed kruhu vyčůrala. Ale stále se u toho tvářila jako modelka, takže to na celkovém ohodnocení nic nezměnilo.:-)))

Takhle mi to panička vyprávěla a taky mi vyprávěla, jak tam obcházeli s páníčkem všechny krámky a jak mi kupovali všechny super věcičky, co mi přivezli a co maj ještě v plánu mi objednat. Určo dostanu takovej chladící kabátek, abych přežil tyhle hrozný vedra, když pojedem někam na akci. Tak to se už mocinky těšim. Budu frajer. Teda, ne že bych už nebyl, ale v tomhle budu ochlazenej frajer.:-)))

Když mi to všechno dovyprávěli, vyrazili jsme k Lucce na chatu, kde nás (teda páníčky) čekalo opejkání buřtíčků. Nejdřív si jen tak povídali s Luckou a jejíma rodičema, který mám moc rád (a oni mě taky), protože tam vždycky dostanu nějakou mňamku a drbaj mě a vůbec tam mám spoustu výhod a potom, když přestalo být tak šílený vedro, rodičové Lucky šli k nějakým svým známým a my se vrhli na to opékání. Ať jsem sice buřty na konci klacíšků hypnotizoval velice silně, ani jeden nepřišel ke mně a nenechal se sbaštit. Lucce jsem se dokonce snažil klacíček ukrást (zcela nenápadně, samozřejmě), ale byl jsem přistižen (jestli to nebylo tim, že stále seděla u toho ohniště) a nic jsem nedostal. Hm, to si teda jako budu pamatovat a po zásluze potrestám.

Na Benjiho se taky přišel kouknout od sousedů velký švýcarský salašnický pes Monty, ale mě se teda vůbec nelíbil, tak jsem na něj přes plot štěkal. Byl jsem odvelen o kus vejš a povel zůstaň se mi vůbec nelíbil. Páníčci i Bojárek šli ven a já musel sedět a čučet, jak ho tam foťej. No, ale pak nakonec přeci jen šel Monty domů a páníčci se zase vrátili na zahradu.

Ještě chvíli jsme poseděli, ale pak už páníčci zaveleli k odjezdu. Na páníčkovi bylo vidět, že toho v noci moc nenaspal a celej den byl taky vzhůru, takže si potřeboval jít lehnout. Panička cestou domů ještě zrušila zítřejší prochajdu s Ferdou a Truhlíkem, kteří za náma měli přijet, ale oba páníčci se potřebovali vyspat, tak jí odložili na jindy.

Doma se páníčci navečeřili, páníček upad do komatu, panička nás vzala ven a šli jsme taky spinkat.

Takže i když jsem byl na ní zas ráno naštvaný, že mě nechala doma, nakonec to byl super den.

A tady jsou fotečky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář