Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslava mých 5. narozek - 27.06.07

27. 6. 2007

Dneska jsem slavil svoje páté narozeniny. Sice je mám až zítra, ale zítra je flyball a nebylo by na to tolik času a taky jsme dneska sami doma, tak toho panička využila a slavili jsme už dneska.

Když přišla z práce, tahla dvě igelitky, ale ani do jedný jsem se nesměl podívat. To je zase nějaká habaďůra na Majkýska, no, uvidíme, co z toho vyleze. Šli jsme na procházku, když jsme se vrátili, dostal jsem normálně véču a nic nenasvědčovalo tomu, že se bude něco dít.

Panička šla něco klohnit do kuchyně, tak jsem vařil s ní ale vůbec netušil, co to bude. Spatlala dohromady uvařenou rejži a kuře, hrášek s mrkví a vajíčko a dala to ještě píct do trouby.

Když to bylo hotový, zavřela mě v pokoji a odnesla ty dvě igelitky. Byla děsně tajemná a furt se tak přiblble usmívala. Nevim, jestli v NE nechytila úpal a neprojevilo se to teda až teď. No, snad se z toho dostane.

Seděl jsem za dveřma a poslouchal, jak tam furt s něčím hejbe a šustí a tak. Za chvíli jsem byl ale vpuštěn a uprostřed pokoje stály dva takový servírovací stolky a na nich spousta mňamek. A jen pro mě!!! Nejdřív jsem byl teda vyfocen a potom už jsem si to mohl spapat. Rejžovej dortík jsem sprásknul během několika málo minut, byla to fakt lahůdka. Měl jsem pak úplně nafouklý bříško, jak jsem si pochutnal. Ještě jsem dostal jedno sušený vepřový ouško, ale ostatní prý budu dostáva postupně. No, to se ještě uvidí. Jestli to zapomene dát do šuplíčku, myslím, že si to přidělím sám a najednou.:-)))

Takže dneska jsem oficiálně oslavil svoje páté narozeniny a až se ráno probudím, tak mi už 5 let bude.:-)

A co, že jsem to všechno dostal? Rýžový dortík s kuřecím masíčkem, 5 sušených vepřových oušek, dvoje bonbony - jedny s játrovou a druhý rybovou příchutí, jednu mega šťavnatou kostičku Mega bone, jedný tyčky na zdravý zoubky, dvoje tyčky se třema příchutěma, který děsně miluju a super tenisáky na laně (v původním stavu dlouho nevydržely:-)).

Panička udělala taky nějaký fotky, tak mrkněte a já se budu těšit zase na příští rok, co dostanu za mňamky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář