Jdi na obsah Jdi na menu
 


První máj a co jsem z toho měl já?

1. 5. 2008

Mno, tak tu máme první máj a panička to pojala po svým, konečně dokopala páníčka ke koupi kvádra, což samo zavánělo hádkou. Páníček na obleky není a chtěl jakýkoli za co nejmíň peněz, což panička odmítla přijmout, když už se teda budou brát. Jééé a je to venku, ale co, je to za měsíc, tak už to říct můžu. Takže: 7.6. se moji páníci budou brát a já tam samozřejmě nemůžu chybět. To bude fakt švanda.:-)

Ale zpátky k nákupu. Jak už to tak mohlo dopadnout zhádali se a vypadalo to, že pojedou domů bez kvádra a taky možná každý zvlášť, ale nakonec se přeci jen dohodli, že se půjdou ještě kouknout po nějakém ucházejím pro oba a překvapivě ho i sehnali, takže páníček má doma nový čupr oblek i kravatu, jen odpovídající košili zatím nesehnali, ale čas ještě maj, takže to určitě zvládnou.

Po nákupu následoval oběd, pak návštěva paničky rodičů a pak taky konečně razili za náma domů. Jenže před tím ještě panička pronesla něco o líbání pod rozkvetlou třešní a jelikož náš páníček je megaromantik, zastavil transita pod rozkvetlým stromem (překvapivě to byla i ta třešeň), políbil paničku (ouplně se u toho psaní červenám) a zas vesele pokračoval v cestě. Jojo, náš páníček to je prostě třída.:-)))

Pak už teda konečně dorazili za náma a panička nás vzala na pořádnou prochajdu do lesa. Ještě že má volno i zítra a jedem na prochajdu, jinak bych byl teda pořádně odfláklej.:-(

Mno a to byl můj první máj. Nic moc, co?:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář