Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cvičáček v Jinonicích

7. 1. 2007

Abych nebyl moc rozjívenej, chodíme s paničkou pravidelně cvičit do Jinonic. Moc se mi tam líbí, všichni mě tam mají rádi. Nooo, skoro všichni.:-( Je teda fakt, že občas chci dělat úplně jiný věci, než cvičit, tak je mi vyhrožováno vyměněním za rybičky, ale já vím svoje - panička by beze mě byla stráááááášně nešťastná a uzoufala by se, takže si klidně neposlouchám dál. I muži, eeee pesani mají své dny.:-))) Většinou jsem ale hodnej a za Froliky nebo balónek bych stál i na hlavě.

Ale taky díky tomu, že jsem vychovanej a vycvičenej, jsem pak u nás v lesoparku pouštěn na volno. Výcvik musel být, protože jsem prý moc velký na to, abych si dělal, co bych chtěl. To nechápu, panička je větší než já a taky si skoro vždycky dělá, co chce ona. Já chci jít nějakou cestou a ona? Musí jít just jinudy a já se musím podřídit. Nebo mě zaujme něco zajímavě vonícího, občas se to dá dokonce i sbaštit, ale to je hned to její "fuuuuj" a musím to odevzdat (ne vždy to stihnu, hold polykám rychle):-)))) Děsný. Asi založím s podobně stiženejma psíma kámošema nějaké parkové odbory nebo tak něco. Taky snad mám nějaký to právo, ne?!?

Protože mi to ale v tom výcviku tak náramně jde, mám už na kontě také 2 zkoušky. Zatím jen ZZO a ZOP, ale určitě k nim časem přibudou i nějaké vyšší zkoušky. To zas budem u nás v parku kolemjdoucím za atrakci, až budeme denně trénovat. Chůze u nohy, obraty, odložení, aport atd. atd. atd. Ale to nám neva, protože budeme mít dobrý pocit, že zas umíme něco víc.

Jezdíme taky na různé závody. Je to docela sranda. Sice cvičím celkem asi jen 15 minut, ale jsem celý den venku, s paničkou a kamarády a nakonec dostanu vždycky nějaký mňamky. Panička by sice ráda nějakej pohár, či co, ale to není k papkání, tak se s tím nebudu obtěžovat. Prý jsou k tomu většinou i granule, ale těch mám doma dost a protože mám citlivý trávení, musím mít jen ty jedny, svoje nej-nej-nej-, dostala by je stejně Axa. A nevím, proč bych měl sponzorovat rozjívenou amstafku?!?:-)))

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář