Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cvičák 14.04.07

14. 4. 2007

Tak jsme zase po měsíci dorazili na cvičák v Jinonicích. Bylo krásné počasí, ba přímo vedro, takže pejsků bylo docela dost. A fakt jsem se na cvičení těšil. I panička mi pak říkala, že se lepšim s chůzí u nohy, že už ani moc netáhnu a nepředbíhám. Hm, že by mě chtěla navnadit na další zkoušky? No, nevim. Sice jsme vystoupili z řady jako zkouškoví, ale myslím, že si to panička rozmyslí, protože do června dotáhnout stopy a obrany asi fakt nestíháme. To bychom museli cvičit skoro denně a na to prostě není čas. Takže bych to viděl na ten podzim. Určo nějaký zkoušky budou a my do léta začnem stopovat (snad), takže by to pak nebylo tak děsně na honem. A když nezačnem, tak na žádný zkoušky nepůjdu a budu se pořádně věnovat agi a flyballu.:-)

Poslušnost jsme si odcvičili, ale bylo znát, že v tom horku se většině pejsků moc nechce. Já teda mezi ně samo nepatřil. Já cvičím za každého počasí s plným nasazením.:-) Což je teda výhoda, i když panička říká, že kdybych byl o maličko línější, že by jí to vůbec nevadilo. Nic takovýho, jen ať si pěkně užívá akčního pejska.

Po poslušnosti byly obrany. Máme video, ale bohužel dost z dálky, takže ho sem ani nebudeme dávat, není tam skoro nic vidět. Budem muset příště poprosit někoho znova a říct, aby si to přiblížil. Páníček bohužel v sobotu spí po noční, takže nemůže jezdit, jako fotograf a kameraman v jedné osobě.:-( Ale určo brzo nějaký dodáme.

Příští sobotu jdeme zase cvičánkovat, takže opět podám zprávičky, jak mi to jde a snad bude i slibované video z obran.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář