Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokrušnohorský trénink na protažení svalů - Jílové u Prahy 26.04.08

27. 4. 2008

Abychom nevyšli ze cviku, jeli jsme v sobotu za Luckou a Benjim a ušlápli si něco kolem 22km.

Procházka to bylo opravdu skvělá, nemuseli jsme být celou dobu na šňůrách, jako při ofiko treku, takže jsme si mohli i zablbnout či zazlobit (nechci jmenovat, že Bojare).:-)

Trasa vedla z Jílového přes Kamenný Přívoz, Rakousy, Třebsín, Medník, Pikovice, Petrov, Třeštibok, Bohuliby a směr Jílové na chatu.

Jelikož byly paničky ještě unavený po Kruškách, nenasadili jsme žádný závratný tempo a šlo se lážo plážo. Terén byl celkem náročnější (teda aspoň pro mojí paničku, pro nás samo vůbec), ale o to hezčí krajina. Párkrát jsme museli přes vesnice po silnici, ale nebylo to nijak tragický, takže jsme to přežili. Jelikož bylo krásné počásí potkali jsme docela hodně výletníků a někteří měli i pejsky, takže jsme se seznamovali o 106.:-) Ale všechno to byli kámoši, teda kromě jednoho jorkšíra, kterej na nás, před nějakým krámem, štěkal jak o život a pak Benjimu vystartoval po nohách. Na nás si netrouf (srab) a naštěstí si teda znova netrouf ani na Benjiho, myslím, že to by ho Lucka inzultovala čelním kopem. Jinak byli všichni fajn na kámošení.

Sice jsme šli jen ve třech, ale o zábavu taky nebyla nouze. Nejvíc asi paničky pobavila skupinka malejch kluků, kteří, když nás viděli, prohlásili, že jdou psi a jeden z nich je doga. Asi tím mysleli mě, jelikož mám typický dogový zbarvení, že?!:-))) Nebo že by Benjiho?

Po šesti a půl hodinkách chození jsme se vrátili k Lucce na chatu, na chvilku si sedli na zahradě a pak vyrazili domů za páníčkem.

Jelikož další ofiko trekk nás čeká až v červenci, máme dostatek času na pořádný trénování, takže se už těším na další tůru.

fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář