Jdi na obsah Jdi na menu
 


Flyball - Letňany 19.04.07

19. 4. 2007

Dneska jsme byli zase flyballit. Vyzvedli jsme na Palmovce Petru s Maxem a vzhůru do Letňan. Už na půlce cesty jsem věděl kam jedem, takže jsem kníkal a chtěl tam už bejt a skákat.

Po příjezdu, jsme byli zase přivázáni ke stromu a paničky šly stavět dráhy. Pro dnešek byly postaveny 3. Dvě se shooty a jedna s boxem. Nejdříve byly odběhy a pak jsem šel na shoot. Na naší pátou šprušličku. Udělal jsem dva běhy a víte co?!? Přešel jsem na box!!!!! 

Párkrát jsem to zkusil bez překážky, abych se naučil, že na tu přední desku musím šlápnout, a že ten míček bude trošku lítat, ale po pár pokusech (které mimochodem byly úplně skvělý) jsme šli za první překážku. Musím ještě vyladit tu otočku na boxu, protože si nabíhám moc do strany a pak se horkotěžko strefuju do první překážky, ale to se časem poddá. Míla říkala, že na to, že jsem to dělal poprvý v životě to bylo super a že jsem strašně šikovnej.:-) Panička na mě byla právem hrdá, protože mi to fakt šlo a hrozně jsem se snažil. Jojo, běhání s tenisákem a skákání je prostě super zábava.

A protože tam dneska byla Nety se Šivou, můžete se těšit na profesionální video. A uvidíte mě už přímo na boxu!!! Takže o to víc, si ho nenechte ujít.:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář