Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prochajda na Kavčích Horách s Artem 25.04.07

26. 4. 2007

Ve středu jsme se byli projít s Artem a Luckou na Kavčích Horách. Bylo to moc fajn, jít i někam jinam než k nám do parku a lesa. Já, jako správně vychovaný společenský pejsek, jsem si našel klacíček a žmoulal si ho o kus dál, než byli pejskové a vůbec se o ně nestaral. Občas se sice některý pesan přišel podívat blíž, ale když jsem na něj zavrčel - klacíček je totiž jen MUJ - šel si zase po svých.:-)

Po chvilce postávání se paničky rozhoupaly, že půjdem obejít celej park. Měl jsem mimořádně dobrou náladu, protože jsem za celej večer nesežral ani jednoho výmara, dokonce i žlutého labradora jsem zvládnul v pohodě, i když tam to bylo spíš díky paničce, která mě odlákala na klacíček a s každým pejskem se způsobně pozdravil. Jen je teda znát, že na pejsky přišlo jaro, protože mi skoro vůbec nedali pokoj. Furt za mnou nějakej lozil a strkal mi čumáček až do... No, skoro až do krku druhou stranou.:-) Ale jeden dobrman se mi i líbil, s tím bych si hrál, ale páníček ho odchyt, protože dobrmánek ho moc neposlouchal, tak dostal po čumáčku. A taky jsme potkali jednoho českého strakatého psa - Elfa,  jsou fakt moc krásní. Elfík si mě očuchával, jenže byl zas moc dotěrnej, tak jsem ho párkrát odštěk a šel si kousat klacek. Ale už aspoň vim, co mě čeká za psí přírůstek (až si ho teda panička bude moct pořídit, protože doma je teď na druhého pejska vyhlášeno embargo), bude to hnědo-žluto-bílý pejsek českého strakáče. Jsou totiž vzácnější než ti černo-žluto-bílí a panička samo musí mít něco extra.:-)

Nejvíc si ale procházku užíval Artík. Nejdříve narušil hru volejbalistům, když se přidal do družstva a chtěl hrát taky, potom ho zaujal badmintonovej míček dvou slečen a na konec si zahrál fotbal. Jak mu to šlo, se můžete podívat ve videích. Myslím, že je fakt talent. Hotovej Zidane.:-)))

A než jsme se nadáli, bylo půl osmý a paničky rozhodli, že je čas jít domů. Byl jsem docela unavenej, takže v metru jsem spal, doma jsem se nadlábnul a šel chrnět. A příště Art s Luckou dorazej za náma na Ládví.

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář