Jdi na obsah Jdi na menu
 


Venčení s Benjim - Kavčí Hory - 14.06.07

15. 6. 2007

Včera, ještě před flyballem, jsme jeli za mým novým kamarádem Benjikem a Luckou na Kavčí Hory. Pro socializaci mrňouse je to super místo. Hodně trávy, hodně pejsků, všude něco ke čmuchání, takže podnětů měl haba kuk.:-)

Když jsme vystoupili z metra, u Lucky se skláněla nějaká slečna a rozplývala se nad Benjikem, jaký je to sladký miminko, tak jsem před ní hnedle vrazil hlavu, že sem taky sladký miminko a chci pohladit. Nevim, proč tak rychle odkráčela?!?:-) Pak už jsme teda vyšli směr park. Benjik se za ten necelý týden, co je u Lucky, úplně rozkoukal a otrkal a už se mě vůbec nebál a furt za mnou chodil. Už se začíná i vybarvovat, moc bílý mu teda na tělíčku nezůstane. Jsem na něj fakt zvědavej, až vyroste, jakej z něj bude krasavec. No, předky by na to měl a už teďka je chlupatej jak blázen. To si Lucinka užije, s tímhle množstvím chlupů dělat agi, flyball, loveckej výcvik atd., bude asi docela sranda. Ono i obyč procházka lesem bude docela ftipná.:-)

No, ale protože je prcek mrňousek (a protože to vypadalo na déšť a my jeli ještě večer na flyball), udělali jsme takovej krátkej okruh a šli zas směr metro. Pršet začalo asi 2 minuty před tím, než jsme došli do metra, ale nebylo to tak hrozný. Doma jen panička dobalila baťůžek na flyball a vyrazili jsme vstříc závodní kariéře.:-)

Za Benjikem zas pojedeme v neděli, a to do Jílovýho a pojede nás hodně, protože to bude "štěněcí procházka". Jede Andulka s Arwenkou a Adélou, Tonička s Bertičkou a Dášou a asi i Bertičky sestřička Bora s paničkou. Samo budou fotky a článeček, takže se o všem, co jsme podnikli, dozvíte.:-)))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář