Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěva u Komárů:-))) -12.06.07

12. 6. 2007

Dneska nám panička naplánovala návštěvu Blanky a malého Honzíka. Nejdřív jsem se sešli všichni v parku, panička se hned ujala řízení kočárku (upřímně, moc jí to nešlo, furt ho někde drncala, no hrůůůza), dokroužili jsme park, já si zatím udělal všechny věci, co jsem potřeboval a šli jsme na návštěvu ke Komárkům.

Blanka vyndala spoustu mňamek, jako chipsy, křupky, slaný tyčky atd. No, nakonec jsem teda dostal na ochutnávku asi jen dvě křupky a další dvě jsem zprásknul, když paničce upadly (ještě že je tak levá a všechno jí padá:-)) Honzík taky dostal baštu, ale ten má svojí, speciální, miminkovskou. Po sváče byl přebalen a odnesen na svojí "deku", kde má spoustu cinkrlátek a dalších zajímavejch věcí. Tam jsem teda nesměl, tak jsem se aspoň připlazil co nejblíž, abych viděl, co se děje.

Panička s Blankou kecaly, Blanka nás fotila, jak o život, takže se můžete taky podívat na fotky z týhle návštěvy.

Ale protože jsem nevečeřel a taky jsme tam nechtěli dlouho vopruzovat, panička asi po 2 hodinkách zavelela k odchodu domů.

No, jako, mimino je fajn, ale domů mi to nesmí. Není s tím žádná sranda, furt se musím hlídat, abych mu nechtěně něco neudělal (což se mi skoro nepovedlo, když jsem chtěl od paničky drbat a lehal si na záda, položil jsem mu packu přímo na hlavu, ale nebojte, nic se mu nestalo, ani to nezaznamenal), nedá se to honit, ani mučit při mých vypečených bojových hrách, takže jsem došel k závěru, že radši paničce povolim (někdy v daleké budoucnosti) štěně, než tohle.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář