Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noc 04.05.07

4. 5. 2007

Tenhle příspěvek asi nebude pro slabší povahy, ale panička si ho vydupala (no, jo no, musí si prostě postěžovat, jakej je chudák).

Kdo četl článeček z MVP v Letňanech, ví, že jsem dostal pamlsky na čištění zoubků. Na obalu je napsáno dávat max 6 kousků denně (což je, jak mi určitě dáte za pravdu strašně málo). Tak jsem si ten pytlíček prostě včera přes den otevřel a dal si těch kousků asi tak 30. Mnohem lepší než jenom 6. Bylo to fakt dobrý, jen panička z toho byla pěkně vytočená, když se vrátila z práce. Má je zamknout a ne mi je tu nechat jen schovaný v pootevřeným batůžku.

No jo, jenže mi začalo být nějak ouzko od bříška. Celej večer jsem proprďánkoval a prosmrďánkoval (ty zdrobněliny to teda vůbec nevystihujou, ale není to zas tak tvrdý:-)) a při večerním venčení jsem už měl trošku průjmík. Ale zalezli jsme do pelíšku. Každej do svýho, já chci už totiž mít taky nějaký to pohodlí a odmítám se s paničkou mačkat v tom jejím, takže v postýlce jsem jen ráno na pomazlení, než se vstává a pak přes den, když tu panička není. Ovšem v pokoji to za chvilku bylo jak v plynové komoře.:-) V bříšku mi škrundalo a furt to vycházelo zadní stranou ven. Fakt hrůza. Panička od čtvrt na 2 v noci nespala, protože jsem se furt mlel a nevydržel na jednom místě a ve čtvrt na 4 už jsem to fakt nevydržel, takže se vypotácela z postele, oblékla a šla se mnou (za velice šťavnatého a nepublikovatelného nadávání) ven. Ale ještě že tak. Udělal jsem hromádku (tuhé to fakt nebylo:-)) a ještě jsme chvíli courali, kdyby se mi prý chtělo ještě. Jenže jak si tak chodíme, narazil jsem na nějakou chutnou věc a než panička stihla zareagovat, už jsem to do sebe soukal. Ale asi jsem to fakt přehnal. Mrskla po mě klíčema (samozřejmě, že se netrefila:-)) a v tom tichym ránu na mě řvala na celý sídliště, ať jí přestanu sr.... a že mi zmaluje prd.... jak jsem to ještě nezažil (docela by mě zajímalo, kolik lidí jsme tím naším vystoupením asi vzbudili:-)) Ale copak já můžu za to, že u nás lidi házej zbytky z oken na trávník?!? Pak jsem už teda sekal dobrotu, protože byla fakt vytočená. Došli jsme domů a já se konečně mohl trošku vyspat. Panička teda chtěla vstávat v 5 do práce, ale po tří hodinovém spánku toho nějak nebyla schopna (to je mi teda fakt divný:-)), takže vstávala "až" v 6 (i tak to je nekřesťanská hodina).

Ráno mi už bylo líp, takže už byla docela v pohodě, i když vypadala dosti nevyspale a trošku mi připomínala mrtvolu. No, já jsem si po ranní prochajdě zalezl zase do pelíšku a chrupkal až do odpoledne než zase přišla domů.:-))) Ale večer jdeme na veterinu, takže mě zase humor trošku přejde. Panička se totiž rozhodla, před tím, než případně podstoupíme operaci, jít ještě k jinýmu veterináři, aby měla dva posudky. Ale o tom budu psát v jiným článku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář