Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pátek 17.08.07

19. 8. 2007

Tak dneska se neudálo "skoro nic" zajímavýho, vstávali jsme totiž v poledne a moc bychom toho nestihli. Ovšem páníček přichystal paničce super překvápko. Nechal se odvýzt k servisu, kam dává svoje auto a poslal jí zas domů. Čistila kufr od chlupů, aby rodiče nenadávali (nebo aspoň ne moc), když přijelo černý auto. Nikoho s černým autem neznáme, tak se ani nekoukla, co to je. Auto parkovalo naproti nám a řidič zatroubil. Panička vzhlídla, jako co to je za magora:-) a on to páníček v černým Formanovi. Takže od dnešního dne jsem hrdým majitelem, minimálně kufru, černého Formana řady Black line, zvaného Formič čerňouš. Panička byla úplně nadšená a hnedle ho musela zkusit projet. A teda fakt jezdí suprově. Můžem už teda jezdit na vejlety kdy se nám zachce a nemusíme se omezovat tím, jestli rodičovstvo pojede někam autem nebo ne. Juchůůůůůů!!!!! Páníček je prostě nejlepčejší!!!!!

Ovšem hnedle večer mi radost zkazila, protože si dovolila jít na nějakou party bez nás. Dáša od zrzavek slavila narozky, tak jí šla popřát a pokecat se známejma. S Dášou a Rosťou od Cessy a Eliz a Petrou od Bory dali Dáše dárek v podobě mladíka, kterej kreslí karikatury. A moc se to všem líbilo. Jednu má Dáša samotnou a na druhé měla být se svým přítelem, ale ten odmít, tak se nechala namalovat s Dášou. Chi, Dáša a Dáša.:-))) Panička mi to pak vyprávěla a prý to bylo moc krásný.

Protože se neměla jak po půlnoci dostat domů (noční tramvaje nejsou zrovna její hobby), šla kolem 3/4 na 12 domů a za náma dorazila v půl 1. Vzala nás ještě na čůrací prochajdu kolem baráku a šup do pelíšku. Ovšem vloudila se chybička, nemohla vůbec usnout. Nejdřív teda vstala a napsala aspoň jeden článeček, s tím, že se jí snad začne chtít spát. Mno, nezačlo. Hlavně měla docela hlad a to ona vždycky špatně usíná, když má hlad. Takže šla do kuchyně a spráskla tam dva rohlíky. Jeden s taveným sýrem a šunkou a druhý s pikantní sýrovou pomazánkou. V půl třetí ráno je to teda trošku drsný, ale pomohlo to a za chvíli byla úplně tuhá. Tak jako my.:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář