Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veterina - 04.05.07

5. 5. 2007

Včera mě panička vzala na veterinu. Ale tentokrát jsme jeli jinam než do Stodůlek. A bylo to teda o dost blíž, jen na Proseku. Chtěla totiž na ty moje kyčle a hlavně výrůstky na páteři i druhý posudek.

Pan doktor si mě prohmatal a pak se na mě chtěl kouknout i pod rentgenem. Nechtěl dělat snímky, jen se na mě kouknout, tak mě ani neuspával. No, bylo to docela zajímavý. Na tom stole mě museli držet tři lidi. Fakt ftipný. Na boku to docela šlo, ale když mě měli otočit na záda, aby se kouknul na kyčle, zkroutil jsem se a prostě nechtěl povolit, aby mě mohli natáhnout. Nakonec se jim to teda, s použitím násilí, podařilo. Výsledek je ten, že panu doktorovi se kyčle na dvojky nezdáli, spíš tak jedničky (je teda fakt, že s nima problémy nemám) a ty výrůstky jsou prej malilinkatý. No, to jo, jenže mě prostě bolej. Ale na operaci to prý nevidí. Tak uvidíme.

Doporučil paničce, aby mi místo lightky začala dávat normálni adultku, že je tam víc minerálů a vitamínů, tak ještě uvidíme. Když já po těch normálních docela přibírám, což panička nechce, ale zkusíme to s tím novým, co budu teďka papat a když bych nějak významně nabíral, vrátíme se k lightce. Taky jsem dostal prášek Vitakalk, na doplnění vitamínů, minerálů atd. a ještě nějaký homeopatika. Prý to v některých případech dělá hotové zázraky, tak třeba budu zrovna jedním z nich.:-) Až dobereme homeopatika, máme přijít na kontrolu. Jen doufám, že mě zase nebudou chtít natahovat pod RTG. To se mi jako vůbec nelíbilo. Ale nazavrčel jsem ani jednou. Jsem hodnej, jen se prostě bojím.