Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veterina - 06.04.07

10. 4. 2007

Takže v pátek po AGI jsme šli na veterinu.:-( Budu si asi muset s paničkou vážně pohovořit, protože tam jsem už skoro víc jak doma. I když je fakt, že mě to svědění taky dost vadí. Hlavně je to nepříjemný a bolestivý.

V čekárně bylo pár pejsků, tak jsme si způsobně sedli a čekali, až nás zavolají do ordinace. A v tom se ke mně přibatolí francouzská buldočka, jako, že si budeme hrát. No, za á nemám rád pejsky se spláclym čumákem, protože děsně chrochtaj a já si to beru osobně a za bé jsem byl vytočen, že jdem zas na veterinu, takže jsem si hrát nechtěl. Ze začátku jsem jí ignoroval, ale když se nedala odbýt, zavrčel jsem na ní. Panička mi vynadala, dostal jsem facku a feňule obtěžovala dál. No, nakonec jí vyšoupla a její panička jí spacifikovala k sobě pod židli. Pak už jsme teda šli na řadu, ale ještě mezitím přijel páníček. Myslel jsem, že mě ochrání, ale nic z toho, ještě mi říkal, že mi určitě uříznou ucho a nohu a tak. Děsný.

V ordinaci mě paní doktorka zase prohlídla, udělala mi stěr a slep:-) a šla koukat pod mikroskop. My zatím čekali venku, takže buldočka zase přišla zkoušet štěstí. Marně. Bylo mi dokonce i vyhrožováno bitím. Neznáte nějaký číslo na nějakou organizaci ochránců zvířat?! A pak to teda dovršil mladý gordonsetr Hagrid, který patří jednomu panu doktorovi. Nechápu, proč se jmenuje zrovna Hagrid, když je jak sušinka. Takový vychrtlý nic, ale černej to zas je.:-) Přišel do čekárny a rovnou ke mně. No, to mě fakt namíchlo, takže jsem zavrčel pořádně a panička mi lízla jednu po čumci a přitiskla mi ho k zemi a něco tam syčela, že jí strašně se... a že mě vymění za rybičky.:-( Hmmm, asi to nebyl úplně dobrej nápad, tak jsem se pak lísal a choval se už způsobně.

Když jsme byli zase zavoláni do ordinace, paní doktorka paničce sdělila, že našla nějakou larvu, takže mám jakési vnější parazity. Blé, to je teda nechutný. Už na sebe v životě nesáhnu. Neví, prý jaké, protože dospělce nenašla. Dostal jsem teda vodičku na naimpregnování a za měsíc jdeme zas na kontrolu. Já se toho veterináře asi nezbavím. Potkat toho pejska, od kterýho jsem to chytnul, zatnu mu tipec. Furt mě něco kouše a svědí. Doufám, že léčba bude úspěšná a brzo budu zase fit.

Panička mi doma naimpregnovala pelíšek, deku vyprala a pořádně vyluxovala celej byt, takže doufám, že se toho fakt co nejdřív zbavim.:-(((

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář