Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veterina - 27.02.07

28. 2. 2007

Včera jsem byl opět na kontrole s kloubíky. Byl jsem teda ještě rovnou objednanej k paní doktorce kvůli lupům, které občas mám a kvůli drbání, které provozuji bohužel docela často.

Měli jsme být v 18:00 ve Stodůlkách, ale bohužel dopravní situace nám to neumožnila. Zácpa byla už od Holešoviček, přes celou Letnou až ke Strahovskému tunelu. Pak už to teda naštěstí bylo prázdný, takže jsme na veterinu dorazili asi tak 18:20. Ale protože panička tam volala, aby se omluvila, čekali nás a šli jsme hned na řadu k panu doktorovi. Tentokrát mě ale kontroloval jiný pan doktor. No, ono to kontroloval není úplně přesné slovo. Ani na mě (naštěstí) nesáh, jen se ptal paničky, jak jsem na tom a panička mu popisovala, kdy mě to bolí a tak. Pan doktor nám vysvětlil, že ty prášky, co mám, budu brát už doživotně a že se to bude postupně horšit, ale že se s tím bohužel nedá nic jiného dělat. Hmmm, to jsou mi teda vyhlídky.:-( Nakonec se s paničkou ještě dohodli na měsíční intenzivní kůře Rimadylem (to je ten, co jsem jich po první návštěvě veta sprásknul 5 najednou:-)) a na tom, že na kontrolu máme přijít jen, pokud by se to nějak výrazně zhoršilo (hurááá). Takže z toho pro mě vyplynulo: Nutradyl doživotně 2 denně a teď měsíc Rimadyl denně a potom jen před větší zátěží (což je taky skoro denně:-)), protože bude flyball, agility, cvičák, výlety, brusle, kolo, běhání atd.)

Ale nic omezovat nemusim, je to dobrý. Uffff. Při představě minimálně 5-ti let na vodítku v parku mi je špatně. A paničce taky.:-)

Po prohlídce u pana doktora jsme se přesunuli k paní doktorce na "kožní".:-) Poslední dobou se totiž docela dost drbu a občas mám lupy, tak panička chtěla zjistit, čím to je. Paní doktorka mi prohlížela kůži a srst, ale nic neobvyklého nenašla, tak se začala ptát, jestli jsem v poslední době nedostal nový pelíšek, nepoužíváme nový prací prášek atd. Nee. Všechno už máme dlouho. Tak paní doktorku napadlo, jestli třeba nemůžu být alergický na nějakou služku v těch mých "kloubních" lécích. No, možný to je, ale pan doktor se s tím zatím nesetkal. Takže snad ne. Co bych pak papal?!? Panička ještě chtěla, aby mi vymačkali anální žlázky, protože jsem si začal lízat zadeček a vždycky to pak v pokoji tak divně "vonělo". To se mi ale vůbec nelíbilo. Měl jsem je asi nějaký ucpaný nebo co, protože to moc dobře nešlo. Dokonce mě to i bolelo a kňučel jsem. Ale byly na mě 3, tak jsem neměl šanci na únik. Na konec se to teda paní doktorce podařilo a já se zapasoval zadečkem ke stěně, kdyby mi ještě chtěly něco dělat. Ale pomstil jsem se jim, paní doktorku jsem "trefil" na ruku a celá ordinace "krásně" smrďánkovala :-))) Sestřička šla pro takovej ten voňavej sprejík, co se používá na záchod, ale moc to nepomohlo.:-))) Chi, dobře jim tak. Jsem takovej "malej" tchořík.:-)))) Ale aby toho nebylo málo, tak jsem na ty lupy a na to drbání vyfásl zklidňující šampón, kterým mě má panička napatlat, nechat působit a spláchnout. To je zas pruda. Čeká mě to dneska a pak zas za 3 dny.:-((( A příští pátek jdeme na kontrolu, jestli se mi to drbání zlepší a taky na kontrolu žlázek. Ach jo. A pokud to drbání bude pořád, tak mi asi udělaj krevní rozbor, aby se zjistilo, jestli  jsem citlivej na některou složku v granulích nebo práškách nebo na nějakou úplně jinou. To jsou teda vyhlídky. Už abych to měl všechno za sebou.

Po tomhle strašně bolestivém a nepříjemném vyšetření jsme šli zaplatit a konečně se odebrali k domovu. A právě při placení jsem se pomstil paničce.:-))) Nechala tam 1/4 výplaty. Pořád jí slyším říkat, že když jde o mě, tak jí na penězích nezáleží, tak se snažim, aby si to taky pořádně užila. Byla trošku překvapená, ale nedala na sobě nic znát. Měsíční kůra na kloubíky holt něco stojí. Takže pokud má někdo z mých pesaních čtenářů v plánů své páníčky zruinovat a dovést je k chudobě, zde je má rada: pořiďte si někam artrózu (ne moc silnou, aby to nebolelo, ale pak musíte trošku hrát), domluvte se předem s vetem na měsíční intenzivní kůře Rimadylem a pak je výsledek 100% zaručen.:-))) Ale když to vet vybalí na páníčky, musíte se tvářit jako, že tomu vůbec nerozumíte a že vás to (rameno, loket, kyčel, ...) zrovna teďka strááášně bolí.:-)))

A představte si tu drzost. Panička si dneska v práci stěžovala, že vydělává jen na mě. NO, TO JE SNAD JASNÝ, NE?!? Na koho jinýho by taky měla vydělávat, že jo?!?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář