Jdi na obsah Jdi na menu
 


Draháň 22.12.07

22. 12. 2007

Na dnešek panička naplánovala prochajdu do Draháně a pozvala samo i spoustu mých psích kámošů. Jako třeba Šivu, Beu, Benjiho, Babsi, Moonyho, Sendy a nově i Hanifa, což je 3-měsíční faraóní mimísek.

Sraz byl na konečné bus 152, kde jsme nabrali několik pesanů a dovezli je na místo srazu. A jelikož jich tam na nás čekalo trošku víc, než jsme počítali, byli jsme s Bojsou zanecháni s Luckou a Dejnou na výchozím bodu a panička se vrátila pro zbytek výletníků. Když jsme byli všichni a paničky připraveny k odchodu, mohlo se vyrazit. Za chvilku jsme už byli v lese a prodírali se křovím. My běhali a paničky si povídaly. Jelikož ta moje to vedla, vybírala trasu. Mno, pro nás super, pro paničky to bylo trošku náročnější, ale zvládly to všechny, žádný invalida z toho nevznik, takže pohodička. Když jsme slezli z kopečka dolů, dostali jsme se na cestu, která vedla podél potoka a toho jsme samo museli všichni využít a jít se napít a minimálně si namočit nožičky. Mám pocit, že nohy si namočili fakt úplně všichni. Možná jen Sendy ne, jinak opravdu všichni. I Hanifek. A rozhodně se netvářil, že by mu byla zima. Podél potoka jsme došli až k Vltavě a podél ní šli až k Trojskému útulku. Cestou jsme potkali jezevčíka na flexině, kterýho vedli starší manželé. Paní, když jsme procházeli okolo, tak pronesla, že to jsou asi pejskové z útulku. Haha, zjevně nikdy toho svýho nevzala na procházku s více pejskama, aby si moh pořádně pohrát a proběhnout se. Chudinka malej. U útulku jsme uhli na "modrou" a vyšlápli si kopec do Bohnic a potom se už po rovince vrátili k autům.

Hanif ťapal krásně celou cestu, ale přeci jen byl po vylezení kopečka přemluven a narván do tašky, aby se neunavil. A zjevně se mu tam zalíbilo, ani se mu z ní pak nechtělo. Prý to má jako vánoční bonus, za chvilku už na nošení nebude mít proporce, tak ať si to ještě užije.

Cestou jsme potkali taky pár cizích pejsků, ale všichni byli kámoši, jen občas mírně vykulení, když viděli, kolik nás je. Což se jim nedivím, taky bych byl vykulenej, hnát se ke mě 9 psů.

U aut si paničky rozdaly vánoční dárky a mohlo se jet domů. My ještě odvezli Benjiho, Babsi a Šivu na metro a hurá domů. Unavení a uťapkaní jsme se nadlábli a zalehli do pelíšku. Myslím, že poslední společná procházka v roce 2007 se opravdu vyvedla a že příští rok jich podnikem minimálně tolik jako letos, ale spíš víc.:-)

Všem našim kamarádům, ale i třeba jen náhodným návštěvníkům přejeme krásné a pohodové Vánoce!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář