Jdi na obsah Jdi na menu
 


Draháň, Pacov 04.05.08

4. 5. 2008

Povedl se nám husarský kousek, vytáhli jsme na procházku i páníčka. Šli jsme do Draháně, ale jelikož páníček opravdu není žádný velký turista, kolečko bylo takový sporadický, ale o to bylo zábavnější a akčnější. Potkali jsme docela dost zvířátek,dva pejsky, taky jednoho koně a dva bažanty.

Ovšem žabanti stáli za to. Hráli jsme s páníkem na honěnou uprostřed takový docela zarostlý loučky a na prvního páníček málem šlápnul. Jako asi takhle, my psi klid před zvěří za jedna, páníček by neprošel. Uskočil asi tak tři metry a vypadal, že bude mít infarkt. A druhýho málem zašláp Bojar, jak se u prvního tvářil OK, tak tenhle mu taky málem přivodil infarkt. Absolutně nevěřil vlastním vočím, jako co se to stalo. Jinak prochajda v Draháni super.

Pak jsme taky ještě jeli za paničky rodičema na chatu, ale jen na chvilku. Ovšem i to stačilo, aby Bojar uloupil kus štrůdl, dostali jsme piškotky a spoustu dalších mňamek. Potom jsme už teda jeli domů, kde se relaxovalo a standartně by se už nikam nemělo chodit, ale kolem osmý se panička začla oblíkat, nandala mi kšíry, co jsem už rok neměl, vzala stopovačku, Bojara nechala doma a šli jsme na pole dát si pár stopiček. Sice pršelo, ale to nás neodradí. Panička mi našlápla dvě stopy, já jí dotáh na konec, zalehl předmět a šlo se domů. Jenže jsme potkali Honzu se Sannym, takže jsme se vrátili na pole a my začli běhat a hrát naše bojové hry. Páníci si povídali a došli taky k tomu, že Honza se Sannym choděj kousek od nás na obrany a jestli nechcem jít zítra s nima. A jelikož panička samozřejmě chtěla, tak jdu zítra kousat. Se těšim jak malej. Jsme dlouho nebyli, tak jim to tam všem ukážu.:-)

Dnešek, ač to většinou bývá odpočinkový den, byl narván zážitky, což je úplně nejlepčejší, takže unaveně hajám v pelíšku a těšim se na zítřek.

fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář