Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fufíkovci v Jílovém - 13.04.08

14. 4. 2008

Týjovka, jsem myslel, že když jsme byli včera na výletě, že se dneska bude odpočívat a ono nee. Teda tím líp pro nás, samo. Přijeli totiž na návštěvu Fufíkovci, takže jsme si dali sraz u Lucky na chatě a podnikli super procházku. Mělo nás jít o trošičku víc, ale Žufrikovci museli pucovat autíčko na tuning srazík a Cedrikovci jsou stále ofiko ve stavu nemocných. Ostatní ovšem dorazili, takže nás šlo osm pesáků a pět páníků (vytáhli jsme totiž i toho našeho).:-) A konkrétně se zúčastnili: Benji, Arwen, Truhlík, Bertík, Ferda, Airin, Bojar a já. Páníci samo příslušní k uvedeným pesanům.

Nemuseli jsme vstávat zas tak brzo, takže jsme se krásně vyspinkali, na Kobylisích nabrali Arwen s Mončou a vyrazili jsme směr Jílové u Prahy. Sraz byl v 11 hodin, ovšem než jsme dojeli, volali Fufíkovci, že nejspíš přejeli odbočku, takže jsme se vrátili na hlavní a čekali na ně, abychom je dovedli na místo srazíku.

Lucka s Benjim už byli připraveni, takže jsme mohli hnedka vyrazit. Ovšem to bychom nesměli být my. Když jsme byli vypuštěni, začlo se velké běhání, lítání a vítání. Nejvíc jsem se vítal s Airinkou. S tou se vždycky skvěle vyblbnu. Chápe ty moje hlasitý hry, ne jako někdo, kdo mě chce hnedka sežrat, a výborně se s ní blbne. Když jsme i my uznali, že pro teďka to stačilo, mohlo se vyjít. Trasu jsme šli de facto stejnou jako před týdnem se Žufrikovcema, ale tentokrát bylo o dost lepší počásko. Fakt krásně teploučko a to se hnedka jinak procházkuje. My lítali okolo páníků a páníci kecali o všem možným.

Jelikož bylo fakt krásně, potkali jsme docela dost lidí, ale jelikož nám jsou většinou šumák, bylo nám to jedno. Jen Ferda se občas rozhodl, že některý kolemjdoucí se musí prozkoumat zblízka a vyzkoušet, co vydrží a jak se bude tvářit, když se na něj požene smečka štěkajících hafanů.:-)

Taky jsme potkali jednoho pejska. Mno, potkali není úplně to správný slovo, napojili jsme se před ním na cestu a pejsek vypadal, že se na nás půjde kouknout, což samo moh, ale běžela za ním zcela hysterická panička, která vřeštěla, jak kdyby se pejska právě chystal zblajznout tygr bo něco takovýho. Páníci koukali dost nechápavě, jako proč tak vřeští. Nejvtipnější ovšem bylo to, že ho celou cestu, co šli za náma slečna nesla. Pejsek byl sice menšího vzrůstu, ale žádný trpaslíček to teda nebyl. Když byl dán na flexinu, Bertík s Ferdou se na něj šli kouknout a byl naprosto v pohodě. Prostě se chtěl kamarádit. Jen jeho majitelé to nějak nechápali.

Pak jsme už žádnýho cizího pesáčka nepotkali, tak jsme si museli všichni vystačit sami. Což nám teda nedělalo žádnej problém. Páníci zasedli na louce k odpočinku a pokecu a my blbli okolo. Jen jsem dneska neměl náladu na Truhlíka, kterej to ovšem nějak nechtěl pochopit, tak jsem mu to musel jednou vysvětlit dost drsně, jenže pak mi to vysvětlila drsně panička. Asi jsem to trošku přehnal, neb jsem byl zakleknut a řvala mi do čumáčku asi tak z 5 cm. Fakt děsný. Pak jsem byl dán do odložení a musel jsem se koukat, jak se muchluje s tím podlým skoropitem. Ač teda si docela naběhla, neb Truhlík po ní začal hopsat a domáhat se odměn. Haha, dobře jí tak, má se muchlat jen se mnou. Pak jsem byl teda propuštěn a hrál s Airinkou, která se mi fakt dneska hodně věnovala. Když nás to přestalo bavit, našel jsem si klacíček a žvejkal ho. Jenže pak jsem upadl v nemilost i u páníčka. Chtěl mi ho hodit, ale já nevydržel a skočil po něm dřív, jenže páník tam nechal prstík a já no, NECHTĚNĚ, rafnul do prstu. Fakt to měl docela ošklivý do krve. Panička mu to očistila vodou, nastříkala Septonexem a já se musel jít omluvit. Mno jo no, jsem trošku hrrr a někdy mi to nevyjde úplně tak, jak bych chtěl.

Ještě chvilku jsme strávili na louce, a pak se vydali zas na cestu. Zbytek už probíhal zcela v klidu. Bylo spácháno, nezbytné, společné foto a pak jsme se už vřítili ke Kolouchovým na zahradu. Vodu jsme měli připravenou v lavoru, aby se dostala na všechny, páníci si dali kafe, čaj či vodu, chvíli se posedělo a pak jsme se vydali zpátky k domovu. Holky jsme vysadili na I.P. Pavlova a jeli domů. Proběhla véča a zaslužený odpočinek po náročném, ale super dnu.

fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář