Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jílové u Prahy - 27.06.09

28. 6. 2009

Heuréka, konečně jsem byl opět připuštěn ke psaní příspěvků. Ono je taky fakt, že před tím nebylo moc o čem psát. Vypadalo by to asi takto: procházka v Čimičáku, procházka v Čimičáku, prší - jen kolem baráku, procházka v Čimičáku, procházka v Draháni, a pozor: procházka v Čimičáku.:-) Takže uznáte sami, že je to dost vopruz.:-))

Ale včera nás panička vzala za Luckou na pořádnej výlet. Prcek, jak je jeho dobrým zvykem, trošku zbrzdil náš start, páč musel být nejen přebalen, ale i převlíknut, jelikož byl prostě durch.:-) Ale my už to zvládáme levou zadní, takže jsme za chvilku mohli vyrazit. Sice se ho panička nejdřív pokoušela přebalit jen v kočáru, ale když zjistila rozsah škod a že by byl zahnojen i kočár, byl chytnut pod křídlo a odnesen na zahradu, kde byl v cuku letu na zahradním stolku přebalen a převlečen do suchého a čistého. Jojo, přidáním kaší do jídelníčku se nám z něj stal trošku posránek.:-) A pak už jsme tedy opravdu mohli vyrazit, na tu naší tůru. Je teda fakt, že vzdálenost nebyla nijak závratná, ale oproti našim procházkám to byla přímo štreka.:-) A hlavně jsme si vyzkoušeli, že nová kára je fakt do terénu a že já jí můžu dobře tahat.:-)

Holky se dohodly, že v létě podniknem řádné výlety, abychom si natrénovali na ofiko trekk, na který se chystáme v září. Teda už bez Bojárka, ten bude dělat podpůrný tým v kempu a půjdu jen já. Přeci jen už taky není nejmladší a hlavně netahá, takže by nás jen brzdil.

Po třech hodinkách, který Jindra z většiny prospinkal, takže byl za hodný miminko, a kdy se Bojárek stih vyválet v ovčím hovínku a Benji v nějakejch zkaženejch "voňavejch" věcech, jsme dorazili zpátky k Lucce na chatu, kde byl jako obvykle zajištěn super catering v podobě leča a vody. Naposledy, když tam panička měla lečo, tak náš mladej nebyl ještě Jindra, ale byl Lečo.:-)

A Jindra se tam stih zamilovat do Teddyho. Byl z něj přímo nadšenej a pořád se po něm sápal. Ovšem jeho cit nebyl moc opětován, Teddy se dětí spíš bojí, tak si ho jen zvědavě prohlížel a oťukával. Jindra na něj vejskal a ječel, ale nebylo mu to nic platný.:-)

Pak jsme už jeli zase domů, krom paničky si všichni v autě schrupli a musím teda říct, že mě ten výletík docela zmohl. No jo no, není kondička. Ale to zase naženem a budem chodit o stošest.

fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář