Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klánovice - 23.3.09

29. 3. 2009

Tak  konečně nastal den D a my vyrazili na naší první pořádnou letošní prochajdu. Žufrik si dal sraz se ségrou Wendy a my se vtírli, abychom si taky provětrali packy. Počasí teda nic moc, nakonec jsme i řádně zmokli, ale to nám nevadilo, hlavně, že jsme se vyblbli a unavili. To ocenila nejvíc panička.:-)

Broněk, páníček Bustyho, mi furt házel klacky a já byl v sedmém nebi. I Bojárek si přišel na své, v Klánovicích jsme ještě nebyli, tak to tam musel celý prozkoumat a dokonce se nechal Wendy i strhnout k běhu.:-)

Panička si tam dala sraz ještě s její kámoškou z porodnice a náš mladej se tak moh po dlouhé době opět vidět s Nicolasem, co je mladší jen o 3,5 hodiny. Moh, ale neviděl, páč oba zařezávali o 106.:-)

Trasa nebyla ani moc dlouhá, ale to nám nevadilo, my se vyblbli a určitě už to teďka budem prodlužovat. Stih jsem se i porvat s Bustym. Nechtěl mi dát jeho, teda můj, klacek. Holomek. Všechny klacky jsou totiž moje, že. Omlouvá ho jeho neznalost a nízký věk, ale nevim, proč jsem dostal na prdku já a ne on. Tsss.:-(

Jak jsem říkal, nakonec začlo i dost pršet, tak jsme se nikde moc nezdržovali a mířili zpět přímo k autům. Ale i tak nám ty dvě hodinky lítání stačily, abychom v autě vytuhli a chrupali až domů. Snad nás budou ostatní teďka už sebou brát častěji, už se na všechny moc těšíme!!!

fotky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář