Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prochajda v Ďábličáku 04.11.07

4. 11. 2007

Tenhle víkend byl pojat dost odpočinkově, což mi zas ani tak nevadilo. Ono jednou za čas se válet a skoro nic nedělat taky neuškodí.:-) Ale nemyslete si, taky se něco podnikalo. V SO jsme byli s paničkou běhat o čemž si můžete přečít tady a pak jeli za páníčkem kousek za Prahu, kde pomáhal svýmu kamarádovi se stěhováním, že si tam dáme procházkový kolečko. Mno, nakonec jsme si dali kolečko do hospy, kde se pánové mírně připili a panička přepapala výbornou palačinkou a jelo se domů. No jo no, ale do a z hospody se šlo super přírodou, takže jsem se taky trošku prošel.

No a v NE jeli páníčci nakupovat novou matraci na postýlku do jejich novýho bytečku. My se totiž budem tenhle měsíc stěhovat, tak je už konečně budu mít pěkně pohromadě a Bojárek bude mít hubnoucí a poslouchací režim, chichi.:-))) Páníček pak jel ještě pomáhat tomu svýmu kamarádovi a panička mě vzala do lesíčka, abychom se trošku prošli. Měl jsem rozvernou náladu a chtěl hrát s každým pejskem, kterýho jsme potkali. Většinou chtěli hrát taky, jen jeden mrňavej hrubosrstej jezevčík mi vystartoval po nohách, když jsem kolem něj proběh za paničkou. Asi měl trošku sebevražedný sklony.:-) Já na tohle teda nereaguju, protože něco, co mi je ke kotníkům mě vážně nemůže rozhodit, ale zkusit to na nějakýho pejska, kterej to nemá rád, tak se obávám, že pejsek by byl na hooodně kousků.

Pak už ale byl klídek, panička mě fotila v listí a tak a potkali jsme hracího černýho labradora, se kterým se suprově běhalo a válelo v listí. Takže procházka byla fakt moc úspěšná. Vyblbnul jsem se, vyběhal jsem se a panička byla spokojená, že má zas pár foteček.

A pak už jen večeře, večerní venčení a chrrr až do rána.:-)))

fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář