Jdi na obsah Jdi na menu
 


Procházka Svojetice 19.05.07

19. 5. 2007

Dneska jsme taky, kromě Osmičkovýho voříška, byli na procházce s bíglicema a zrzavkama.

Z voříškiády jsme vyjížděli něco před půl druhou, protože jsme ve dvě měli na Smíchově u Meka sraz s Adlou a strakatejma holkama. Přijeli jsme tam o chvilku dřív, takže si panička koupila ještě něco k jídlu a hlavně k pití. Adla přijela asi 5 minut po druhý a jak tak koukám do auta, prostě mi tam jeden strakáč přebýval. Adla totiž hlídala Alžbětku, což je bíglice její šéfové z práce. Byl jsem vsunut mezi tři bíglí holky na sedačku (fakt jsem se tam málem nevešel) a vyjeli jsme směr Svojetice. Měli jsme tam sraz s Dášou a zrzounama Tony a Bertou. Teda, ukočírovat tři bíglice je docela těžkej úkol, nakonec to skončilo tak, že Arwenka byla připnuta na druhý konec mého vodítka a Andulka s Alžbětkou byly na dalším přepínacím vodítku. Chvíli jsme čekali, než dorazí Dáša a pak nasedli zpět do auta a ještě kousek popojeli k místu, kde jsme se chtěli procházet. Tam měla Dáša sraz se svejma 3 známejma, kteří maj maďara Feodora a maďarku Lucy. Seznámení s Feem proběhlo v klidu a v pohodě, takže jsme mohli v klidu vyrazit na procházku. Bylo nás tedy 6 člověků a 8 psů: 4 maďaři, 3 bíglice a já.:-)

Cestou jsme potkali párkrát koně, ale všichni pejskové jsou na koně relativně zvyklí, takže nebyl žádný problém, několik cyklistů, tam jsme byli vždy odvoláni na stranu (aby nás nepřejeli) a pár pěších turistů. Většina lidí, které jsme potkali byli z naší smečky zcela unešeni (jak by taky ne, že jo:-)). Udělali jsme asi dvouhodinovej okruh, před vlezením do auta se vykoupali v rybníku a jeli na Vyžlovku do vyhlášené pizzerie na obědovéču. No, my, spíš paničky. Dáša jela dát holky domů, ale já s bíglicema jsme šli s paničkama na zahrádku. Dostali jsme vodu a za chvíli jsme spinkali, protože jsme byli dost unaveni. Arwenka to zalomila hned, holky chvílema teda zlobily, ale taky si pak lehly a byl od nich na chvilku klid a já ležel celou dobu a trošku i spinkal.

Paničky se nadlábly, napily a vyrazili jsme pomalu k domovu. Adla nás vyhodila až na Ládví, což bylo super (nemuseli jsme metrem), doma jsem se nadlábnul, zalezl do pelíšku a spal a spal a spal až do večerní procházky a pak zase spal až do rána.:-)

Fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář