Jdi na obsah Jdi na menu
 


Točná 09.02.08

9. 2. 2008

Ráno jsme vstávali nějak moc brzo, ale panička nás jen vyvenčila a pak drze nechala doma a šla si s Luckou a Nety na svatební veletrh. Tsss, tak jsem jí aspoň, za odměnu:-), roztahal po koberci pytlík s kakaem, kterej zapomněla na lince. Teda, řeknu vám, chuť nic moc, ale dělalo to moc hezký hnědý fleky, chichi.:-) Vrátila se ale relativně brzo, uklidila to kakao, samo si neodpustila to okomentovat,:-))) zabalila nám batůžek, rychle do sebe naházela oběd a už jsme šli ven. A jelikož nás nahnala k autu, bylo jasné, že se jede na výlet. Taky už bylo na čase, minulej týden jsme byli jen hoďku s bíglicema, takže trpím nedostatkem pohybu.:-)

Standartně jsme nabrali Benjiho s Luckou a razili dále. Když jsme zaparkovali a byli vypuštěni, zjistil jsem, že za námi ještě ve svým autě jela Ivča s Beou. No, začínalo se to slušně rozjíždět. Ovšem panička zjistila, že nám zapomněla vzít vodítko a protože se šlo kousek podél silnice, půjčila si od Ivči přepínací a Bea šla na flexinu. Ale šli jsme kolem silnice asi jen 10 metrů a zas jsme uhli na louku a mohli být tedy puštěni. Začlo tedy volníčko, lítáníčko a čmucháníčko. A kamže jsme to vlasně vůbec šli? Z Modřan na Točnou a zpátky. Jelikož bylo krásně, potkali jsme spoustu pejsků, ale všichni byli úplně v pohodě. Hnedka jako první jsme potkali afgánskou chrtku, která totálně odporovala všem zavedeným "věcem" o chrtech. Byla puštěna na volno, aportovala klacíček a byla kontaktní k našim paničkám. S náma se očuchala a pak se nechala drbat. Prolezla paničkám mezi nohama a chtěla drbat. Odkud já tohle znám?:-))) Pak to byli dva němečtí ovčáci, jeden rotvík, flat coated retrívr, jezevčíci, pinčice, pudl a různí kříženci.

Když jsme šli okolo Točné, byl jsem jak v sedmém nebi. Lítalo tam spoustu letadel. Velkých, ale i modýlků a ty já moooc rád. Sice jsme od nich byli docela daleko, ale i tak jsem si trošku zaběhal. Panička mě vždycky nechala kousek běžet a pak pískla a já se vrátil. Jsem totiž šikovný, poslušný pejsek.:-) Potom jsme si ještě zkusili takový malý psí offroad. Museli jsme projít přes spoustu spadanejch kmenů, ale všici to zvládli v pohodě a bez úhony. Taky se šlo podél potoka, takže všichni jsme se šli napít a rochnit. Bojar samo šel většinou vodou, je to prostě naše kachna.:-)

Potom jsme se už vraceli k autu, vysadili Lucku s Benjim na bus na chatu a odjeli odpočívat domů. Příští sobotu jedem do Berouna za Arwenkou, kterou jsem neviděl 2 měsíce, takže se na ní moc těším a musím nabírat síly.:-)

fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář