Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlet do Roztok u Prahy

7. 1. 2007

Můj první větší výlet s Axou byl v létě 2005 do Roztok u Prahy. Panička a její 2 kamarádky si na nás vymyslely skvělou trasu přes lesy, louky a kolem rybníku. Axa byla tenkrát 4 měsíční mrňousek, tak jsme jí trošku šetřili, ale ťapkala krásně.

I když vše mohlo hned na začátku dopadnout úplně jinak.

Vystupovali jsme z metra, ušli asi tak 2 kroky a najednout to dál nešlo. Axulinka totiž spadla mezi nástupiště a vagón metra. Byla ještě tak hubeňounká a malinká, že se tam prostě vešla. Hrudník jí už teda neprošel, takže na ní byl fakt úžasnej pohled, jak tam tak visela a bylo jí vidět jen přední nohy a hlava. Panička naštěstí nespanikařila (což mě docela udivilo):-) a Axu vytáhla nahoru. Naštěstí už měla v té době nylonovej polostahovák, takže se nemohla vysmeknout. Ale musím říct, že jsem si fakt oddych, když byla zas v pořádku na nástupišti. Ufffff.

Výlet se (až na to metro):-) opravdu vydařil a do Prahy jsme se vraceli správně unaveni a utaháni. Axa spala už na zastávce busu a dovnitř musela být téměř vnesena. A zde je důkaz, že jsme se na výletě neflákali: 

Majky: v rybníku jsem utopil 3 tenisáky a všem 3 dámám jsem zdanil svačiny (vodu mi panička nesla v baťůžku vlastní)

Axa: u rybníka sbaštila luxusní hov... eee exkrement, panička jí to musela lovit z patra navlhčeným kapesníčkem pro mimina (co ty ženský nenosej do přírody):-))), kam se to přilepilo, fakt sranda, smála se tak, až málem zahučela do toho rybníka (panička, ne Axa)

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář