Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlety do přírody a za poznáním

7. 1. 2007

Panička se mi také občas snaží zpestřit normální procházky tím, že mě vyveze někam vlakem nebo busem za Prahu a pak se vracíme pěšky domů. Nechodíme sami, ale většinou bereme Axu a několik člověčích kamarádek. Občas s námi jde páníček s Bojárkem, ale ti se děsně loudaj, tak je moc často neberem. My atleti se přece nebudeme někde ploužit, to dá rozum.:-))

Takovéhle výlety jsou děsně fajn, protože prozkoumám nové kraje, proženu nové veverky (to já děsné rád), vykoupu se ve všech rybnících, které cestou Obrazekmineme a doma pak padnu správně utahán. Panička padne taky, ale zatím, co já spím 2 hoďky a zas bych šel běhat, ona je tuhoň až do druhého dne. Děsný. Ty lidi nic nevydržej.

Až si paninka udělá pořádek ve fotkách, které má na mém počítači doma a které má u sebe v práci, dodám fotky i z výletů. A můžete se opravdu těšit na hooodně fotek, protože panička dostala od Ježuchy novej foťák a velice zajímavou knížečku o různých místech na výlety. Takže budem jezdit všude možně. Možná hned příští neděli (14.1.) bych mohl po agi někam vyrazit. A nebojte, dozvíte se to jako první. Nato máte mojí packu.Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář